Je hebt een baan, een fijn huis en ook nog eens een baby samen! Alleen, sinds je kindje is geboren lukt het je niet meer om grip te krijgen op je leven. Je loopt de hele dag achter de feiten aan en wilt niet dat iemand het merkt. Maar, dat wordt steeds moelijker: je bent op.

Herken je dit?

 • Inmiddels is het elke dag hetzelfde verhaal: ’s ochtends maak je een lijstje waar alles op staat wat je moet doen. En 's avonds is die lijst nog langer dan toen je ermee begon. Er is ook zóveel: overal losse eindjes en geen idee hoe je alles gedaan moet krijgen. Klusjes voor thuis, opruimen, voor die kleine zorgen en werk vraagt óók je aandacht weer… Hoe doen andere moeders dit?

 

 • Je wilt graag blijven werken, ook nu je moeder bent. Maar als je heel eerlijk bent twijfel je of dat voor jou wel is weggelegd: werk én moederschap. Hoe kan het nou dat het jou niet lukt? "Hoe moeilijk kan het zijn?" dacht je nog. Inmiddels weet je wel beter. Op je werk lukte het altijd prima om te overzien wat er allemaal moest gebeuren, maar thuis is het écht veel te veel nu.   

 

 • Zo moe als je nu bent, ben je nog nooit geweest. Tuurlijk, toen je er nog vaak uit moest ’s nachts was je ook kapot. Maar dit is anders. Je hoofd is nu ook echt heel vol. Tijd voor jezelf is er niet. Alles loopt door elkaar heen en in je hoofd is het druk: flarden van gedachten poppen steeds op. Je kunt er geen chocola van maken. Hoe lang zou het nog duren voordat het opvalt dat je werk eronder gaat lijden?

 

 • Misschien ben je hier gewoon niet voor gemaakt. Je weet niet meer hoe je het moet doen en je denkt wel eens: “Laat dan maar, ik doe wel niets meer, ik ga wel even op m’n telefoon zitten om bij te tanken.” Want het lukt toch allemaal niet – je hebt de tijd gewoon niet. Dan toch maar ziekmelden? Ergens moet de ruimte vandaan gaan komen, want zoals het nu gaat houd je het echt niet lang meer vol.  

 

 • Als je tegen je vriendinnen zegt dat jullie het écht samen doen, voel je je kleiner worden. Want helaas. Dat is niet hoe het echt zit. Ongeveer alles wat er te doen is ligt op jouw bord. Tijdens je zwangerschapsverlof vond je dat niet zo erg en misschien wel logisch ook: jij was elke dag thuis en zag wat er allemaal te doen was. Maar nu werk weer van alles van je verwacht loopt de spanning op. Je bent bang dat jij straks degene bent die je baan op kan geven. Want wie moet het anders doen?

 

Hoe zou het voor je zijn als je:

 

 • Met echte aandacht kunt genieten van je kindje zonder je to-do-list in je hoofd? En dat je ruimte hebt in je hoofd voor alles wat een dag je brengt?

 

 • Geen kort lontje krijgt van alles wat je niet lukt, maar die vrouw zou zijn die met vertrouwen haar moederschap, huis én werk combineert?

 

 • Tijd en energie hebt voor echte aandacht voor jezelf én anderen?

 

 • Gedaan krijgt wat je wilt doen thuis, zodat je thuis lekker oplaadt en er op je werk ook weer volledig bij bent?

 

 • Tegen je vriendinnen vol trots kon praten over hoe je man en jij het doen samen thuis qua rolverdeling? En dat het dan ook écht zo is?

Dat is mogelijk als je mijn traject "Thuis loopt het lekker!" volgt!

Dit houdt in:

 • 6 individuele online sessies training en coaching via Zoom/Google Meet
 • 6 huiswerkopdrachten
 • 1 individuele sessie bij jou thuis van 2,5 uur 

 

In totaal duurt dit traject 8 weken. 

 

BONUS: 

 

 • Ik vind het belangrijk dat je zo snel mogelijk uit de chaos komt. Daarom heb ik als bonus mijn whats app begeleiding toegevoegd. Dat houdt in dat ik tijdens het hele traject én tot een maand na het eindigen van het traject via whats-app beschikbaar ben om je vragen te beantwoorden zodat jij niet vastloopt. 

 • Het boek 'Happy Mom' van Tessa Heinhuis. Omdat mindset niet mijn expertise is, maar ik jou wel gun dat je weet hoe je jezelf daarin kunt helpen krijg je dit boek van mij cadeau. Heb het uiteraard zelf gelezen en vind het de perfecte ondersteuning van mijn traject op mindset-vlak.

Aan het einde van deze training ga jij naar huis met:  

 

 • Rust en ruimte in je hoofd. Je kunt echt je aandacht in het moment erbij houden. Genieten zonder die losse flodders in je hoofd. Én tijd om dat boek te lezen ;-)

 

 • Je kunt je niet meer voorstellen hoe je het eerder gedaan. Er is nu zoveel meer grip op de dag. Je hebt dit echt zelf bereikt en dat geeft je een trots gevoel. Je geniet van de verschillende rollen die je hebt en weet wat je hoe je zelf de rust weer vindt als de druk oploopt.

 

 • Natuurlijk is er nog steeds meer te doen dan voordat je kindje werd geboren. Maar je weet hoe je door de dag met je kleintje heen beweegt zodat je ’s avonds ook nog energie hebt om iets voor jezelf te doen. Als iets of iemand je aandacht vraagt kun je daar voor openstaan en ben je er écht.

 

 • De dromen die je had maak je waar. Die bergen aan kleding, dozen die nog uitgepakt moesten worden of hobbies waar je weer mee aan de slag wilde: ze vinden hun plek in je huis. Het wordt steeds meer de plek waar jij in oplaadt. Ook kun je inmiddels goed inschatten wat er nu moet en wat kan wachten.

 

 • Een druk van je schouders, want jij en je partner doen het écht samen. Er is genoeg tijd om met elkaar te praten, maar er is vooral ook genoeg vertrouwen om dat niet áltijd te hoeven doen. Rustmomenten voor jezelf hoef je niet om te vragen, die zijn er gewoon.

Jouw investering in jezelf is 499,- inclusief BTW.  

 

REVIEW 1-OP-1-TRAJECT

Esther:

"Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik me bewuster ben geworden van de keuzes die ik dagelijks maak en mijn eigen gedrag. Het heeft inzichtelijk gemaakt dat het qua organisatie en tijd met een kindje écht wat anders vraagt dan voorheen, maar ook dat ik hier zelf veel meer invloed op heb dan ik dacht.

Het is fijn om te ontdekken dat de dingen waar je tegenaan loopt helemaal niet gek zijn en vooral dat je hier ook echt zelf wat aan kunt doen. Ik ben creatiever geworden in het vinden van oplossingen en onderneem meer dingen samen met mijn kindje, maar kan het ook beter loslaten als iets niet lukt.

Elke dag een nieuwe kans om te oefenen! Marinda is een fijn persoon waarbij je je snel op je gemakt voelt en die zonder oordeel luistert en met je meedenkt."


Tara:

"Toen ik aan het traject met Marinda begon liep ik echt op mijn tandvlees. Op moment ben ik in verwachting van een tweede kindje en had lichte stress...

Waar moet ik de tijd vandaan halen met een zoontje van 1.5 jaar die zijn aandacht vraagt. Zwangerschap, huishouding, werken en ohja ook nog een leuke vriendin zijn.

Marinda heeft mij in laten zien tijdens dit traject hoe je rust in je dagelijks leven kan brengen en taken kan uitvoeren op een andere manier. Ik heb inzicht gekregen in mijn planning en waar mijn energie naartoe ging. Hier op een creatieve manier mee aan de slag gegaan. Heb nu meer energie en pak huishoudelijke taken samen met mijn zoontje op. Echt verrassend leuk en gezellig is dit om samen te doen... Dit traject heeft mij echt geholpen ter voorbereiding op meer rust en regelmaat voor als ons tweede kindje er straks is."

Lijkt je dit wel wat en zou je dit traject wel willen winnen? Dat kan tot a.s. zaterdag (23 maart!)

Ins and outs lees je hier:

Wil je eerst een even rustig kennismaken? Snap ik! Via onderstaande knop kun je heel makkelijk even een afspraakje met me inplannen. Dan kun jij rustig even kijken of ik iemand ben die jou écht kan helpen. 
En kan ik ook zien of ik jóu echt kan helpen. Win-win ;-) 

Ik kijk uit naar onze kennismaking!