Ben je benieuwd hoe het is om met mij samen te werken? Hieronder deel ik graag een aantal reviews.

REVIEW 1-OP-1-TRAJECT

Esther:

"Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik me bewuster ben geworden van de keuzes die ik dagelijks maak en mijn eigen gedrag. Het heeft inzichtelijk gemaakt dat het qua organisatie en tijd met een kindje écht wat anders vraagt dan voorheen, maar ook dat ik hier zelf veel meer invloed op heb dan ik dacht.

Het is fijn om te ontdekken dat de dingen waar je tegenaan loopt helemaal niet gek zijn en vooral dat je hier ook echt zelf wat aan kunt doen. Ik ben creatiever geworden in het vinden van oplossingen en onderneem meer dingen samen met mijn kindje, maar kan het ook beter loslaten als iets niet lukt. Elke dag een nieuwe kans om te oefenen! Marinda is een fijn persoon waarbij je je snel op je gemakt voelt en die zonder oordeel luistert en met je meedenkt."

REVIEW 1-OP-1-TRAJECT

Tara:

"Toen ik aan het traject met Marinda begon, liep ik echt op mijn tandvlees. Op moment ben ik in verwachting van ons tweede kindje en had lichte stress...

Waar moet ik de tijd vandaan halen met een zoontje van 1.5 die zijn aandacht vraagt, zwangerschap, huishouding, werken en ohja ook nog een leuke vriendin zijn. 

Marinda heeft mij in laten zien tijdens dit traject hoe je rust in je dagelijks leven kan brengen en taken uitvoeren op een andere manier.

Ik heb inzicht gekregen in mijn planning en waar mijn energie naartoe ging. Hier op een creatieve manier meer aan de slag gegaan, heb nu meer energie en pak huishoudelijke taken samen met mijn zoontje op. Echt verrassend leuk en gezellig is dit om samen te doen. 

Dit traject heeft mij echt geholpen ter voorbereiding op meer rust en regelmaat voor als ons tweede kindje er straks is."

 

Anoniem: "Door het volgen van het traject is er veel veranderd. Ik ben me bewuster geworden van de invloed die ik zelf heb en er is ruimte bijgekomen. Ruimte om dingen op een andere manier te doen.

Doordat ik nu weet hoe én wanneer ik bepaalde dingen het beste kan doen, doe ik het dus ook echt eerder. Het is eerder aan het rollen. En, dingen die ik écht niet leuk vind om te doen, daar zijn andere oplossingen voor gevonden.

Hoewel er natuurlijk niet letterlijk meer tijd in de dag bij is gekomen, voelt het wel alsof er meer tijd is. Daardoor heb ik minder stress over wat er allemaal moet gebeuren. M’n kijk er op is veel realistischer geworden.

Met mijn partner praat ik nu veel makkelijker over de taken thuis. We doen het echt samen en het is een goed te bespreken thema omdat we er op een hoger niveau mee aan de slag zijn.

Ook was het heel fijn om herkenning te vinden: je bent niet de enige die hier tegenaan loopt!"

REVIEWS WEBINAR

Arti: "De handreikingen die de Thuisteamtrainer geeft zijn heel praktisch en makkelijk toepasbaar. Door vanaf een afstand naar een situatie te kijken geeft ze oplossingen die je zelf niet ziet omdat je te betrokken bent."


Roland: "Perspectieven van jonge ouders uitgelegd: verhelderend! Ook vanuit maatschappij bezien. Veel inspiratie om aan de slag te gaan! "


Iris: "Soms denk ik wel eens: hoe doen anderen dit, of waarom gaat het bij anderen wel makkelijk?
Heel fijn om te weten dat je echt niet de enige bent. Het webinar geeft je wat meer inzicht over waarom het soms niet lekker loopt én alvast een paar hele fijne tips. Eentje hebben we ook meteen toegepast en dat leverde hier thuis een heel fijn gesprek op en meteen de eerste stap gezet!"


Sarah: "Verhelderend. Goede voorbeelden en bruikbare tips waar je gelijk mee aan de slag kunt."


Rielle: "Marinda is een echte authentieke doorpakker volgens mij. Ze heeft kennis van zaken en een mooi aanbod. De workshop verveelde geen moment. Heerlijke humor en ook nog hele fijne praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt! Ook fijn dat ze zowel een pedagogische als organisatorische achtergrond heeft.
Gevoelsmatig komt dat allemaal mooi samen in haar programma. Ik kijk uit naar het vervolg!"


Merel: "Toekomstig ouderschap is een hele spannende verandering; op alles voorbereid zijn gaat natuurlijk niet, maar weten waarover het goede gesprek te voeren met je partner is waar Marinda me over inspireert!!"


Myrthe: "Wat een fijne webinar! Breed toepasbaar op zowel het nieuwe gezin maar zeker ook effectief wanneer je wat oudere kinderen hebt. Marinda is een aanpakker met verstand van zaken, kan tips en aanbevelingen goed onderbouwen en motiveren. Ze projecteert de tools op haar eigen ervaring wat het heel herkenbaar maakt. Een gratis webinar waar je ook nog echt wat uithaalt om meteen toe te passen in de praktijk thuis. Dat betekent heel wat voor het vervolg! Aanrader als je op zoek bent naar een nuchtere kijk op het 'thuisteam'."

Wil je na het lezen van deze reviews meer weten over mijn 1-op-1-traject?