Hebben jij en je partner nog niet zo lang geleden een kindje gekregen? Maar is het leven sindsdien overweldigend door alles wat er op jullie af komt aan taken, verantwoordelijkheden en spullen? Zou je zo graag een thuis hebben waar je oplaadt in plaats van leegloopt, maar weet je niet hoe je daar komt? 

 

Schrijf je dan hier in voor mijn GRATIS online webinar op 29 augustus van 20.30 - 21.30u! 

 

Daarin geef ik je mijn beste tips én inspiratie om eenvoudig thuis zelf toe te passen.
Ik leer je de stappen die ik dagelijks bij ons thuis én in mijn werk gebruik. Klinkt goed toch? 

Reviews

Benieuwd naar enkele reacties van de vorige keer dat ik een gratis webinar gaf? Je leest ze hieronder! 

Arti:  "De handreikingen die de Thuisteamtrainer geeft zijn heel praktisch en makkelijk toepasbaar. Door vanaf een afstand naar een situatie te kijken geeft ze oplossingen die je zelf niet ziet omdat je te betrokken bent."


Roland: "Perspectieven van jonge ouders uitgelegd: verhelderend! Ook vanuit maatschappij bezien. Veel inspiratie om aan de slag te gaan! "


Iris: "Soms denk ik wel eens: hoe doen anderen dit, of waarom gaat het bij anderen wel makkelijk? Heel fijn om te weten dat je echt niet de enige bent. Het webinar geeft je wat meer inzicht over waarom het soms niet lekker loopt én alvast een paar hele fijne tips. Eentje hebben we ook meteen toegepast en dat leverde hier thuis een heel fijn gesprek op en meteen de eerste stap gezet!"


Sarah: "Verhelderend. Goede voorbeelden en bruikbare tips waar je gelijk mee aan de slag kunt."
Nog een aantal reviews lezen? Je ziet ze hier! 

Rielle: "Marinda is een echte authentieke doorpakker volgens mij. Ze heeft kennis van zaken en een mooi aanbod. De workshop verveelde geen moment. Heerlijke humor en ook nog hele fijne praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt! Ook fijn dat ze zowel een pedagogische als organisatorische achtergrond heeft. Gevoelsmatig komt dat allemaal mooi samen in haar programma. Ik kijk uit naar het vervolg!"


Merel: "Toekomstig ouderschap is een hele spannende verandering; op alles voorbereid zijn gaat natuurlijk niet, maar weten waarover het goede gesprek te voeren met je partner is waar Marinda me over inspireert!!"


Myrthe: "Wat een fijne webinar! Breed toepasbaar op zowel het nieuwe gezin maar zeker ook effectief wanneer je wat oudere kinderen hebt. Marinda is een aanpakker met verstand van zaken, kan tips en aanbevelingen goed onderbouwen en motiveren. Ze projecteert de tools op haar eigen ervaring wat het heel herkenbaar maakt. Een gratis webinar waar je ook nog echt wat uithaalt om meteen toe te passen in de praktijk thuis. Dat betekent heel wat voor het vervolg! Aanrader als je op zoek bent naar een nuchtere kijk op het 'thuisteam'."


Veelgestelde vragen:

Hoe werkt het?

Het webinar wordt gegeven via WebinarGeek. Dit houdt in dat ik jou niet in beeld zie, net als de andere deelnemers. Ook je naam zal niet in beeld verschijnen bij de andere deelnemers (wel bij mij). 

Kan ik het webinar later terugzien?

Zeker. Het webinar blijft tot 7 dagen beschikbaar om terug te kijken.

Kan ik vragen stellen tijdens het webinar?

Absoluut, graag zelfs! Natuurlijk is het afhankelijk van het aantal deelnemers en de omvang van de vraag of het helemaal aan bod kan komen in het webinar. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we altijd op een later moment een afspraak plannen om er even over door te praten.